Julkkisstylisti leikkasi naisten hiuksia ostoskeskuksessa – upeat tyylit minuuteissa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Chris McMillan on yksi tunnetuimmista kampaajista, joka on leikannut uransa aikana lukemattomien julkkiskaunottarien hiuksia ja luoneet heille uudet upeat hiustyylit. Nyt hän päätti mennä New Yorkissa ostoskeskukseen ja yllättää muutaman naisen täysin uudella hiustyylillä.

Moni nainen voi vain haaveilla pääsevänsä McMillanin kaltaisen ammattilaisen käsittelyyn. Nyt haave kuitenkin toteutui muutamien naisten kohdalla. Naiset pääsivät yllättäin kesken ostosreissunsa istumaan miehen tuoliin McMillanin ilmoitettua heille, että he ovat kipeästi hiusten leikkuun tarpeessa.

Chris McMillan muunsi monien naisten pitkät tavanomaiset hiukset upeiksi ja muodikkaiksi hiustyyleiksi, jotka ovat tällä vuosikymmenellä ja imartelevat naisten kasvoja. Jokainen nainen lähti tyytyväisenä ja paljon itsevarmemman oloisena McMillanin kampaamotuolista jatkamaan ostoksiaan.