Kamera päätyi alligaattorin kitaan – tähän tilanteeseen ihminen ei haluaisi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alligaattorien leuat ovat erittäin vahvat, ja niiden purentavoima lukeutuukin eläinkunnan vahvimpiin. Matelijoiden kanssa saa siis olla erittäin tarkkana ellei halua menettää henkeään tai vähintään raajaansa.

Yhdysvaltalainen alligaattori-asiantuntija Michael Womer tunnetaan verkossa nimellä Gator Crusader. Youtubessa julkaisemalla videollaan hän haluaa perehdyttää katsojat siihen, miltä viimeiset hetket ennen alligaattorin kitaan joutumista saataisivat näyttää.

– Kaikki haluavat aina tietää, miltä alligaattorin puremaksi joutuminen näyttää, mies väittää.

Womer on videolla kiinnittänyt päähänsä GoPro-kameran. Hän menee vaarallisen lähelle alligaattoria, työntäen päänsä aivan sen pään viereen. Matelija tarraa leuoillaan kameraan, paljastaen valtavan kokoisen kitansa.

Tilanne näyttää hurjalta, mutta Womer selvisi siitä ehjin nahoin. Mies on mitä ilmeisimmin oppinut tulemaan alligaattorien kanssa hyvin toimeen työskenneltyään niiden kanssa vuosikymmenten ajan.