Linkin Parkilta koskettava kuvapäivitys kuolleen laulajansa muistolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka maailmankuulun Linkin Park -yhtyeen tähti Chester Bennington kuoli tekemällä itsemurhan. TMZ-julkaisun mukaan hänet löydettiin hirttäytyneenä Palos Verdes Estatesin alueella sijaitsevasta kodistaan torstaina aamulla kello yhdeksän aikaan.

Nyt Linkin Park -yhtye on julkaissut Facebookissa koskettavan kuvapäivityksen edesmenneen laulajansa muistolle. Siinä Chester Bennington nähdään seisomassa valtavan yleisö- ja valomeren keskellä kuin avaruudessa ikään. Samalla yhtye päivitti myös profiilikuvakseen Benningtonin kauniin valokuvan.

41-vuotiasta Chesteriä jäivät kaipaamaan kahdesta eri avioliitosta yhteensä kuusi lasta. Hän oli taistellut alkoholi- ja huumeriippuvuuden kanssa jo pidemmän aikaa. Taannoin laulaja paljasti harkinneensa itsemurhaa, koska hän oli joutunut lapsena seksuaalisen ahdistelun kohteeksi.