Sometähti Lateksituppii lopettaa: ”Halusin pyytää anteeks”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu suomalainen sometähti Lauri Kangas, eli tutummin Lateksituppii, ilmoitti toukokuussa lopettavansa somettamisen ainakin toistakseksi. Silloisten päivitysten perusteella päätöksen taustalla näytti olevan jonkinasteinen loppuunpalaminen.

– En tiedä miten muotoilisin tän tekstin, oon ensinäki dokannu kuukauden putkeen, oon aivan helvetin rikki henkisesti kaikesta tästä ja nyt on aika pitää paussia täst somesta, tänks, Lateksituppi kertoi Snapchatissa.

Suosikkisomettajan sometauko päättyi lopulta, mutta nyt hän on ilmoittanut lopettavansa kokonaan. Hän julkaisi Instagramissa päivityksen, jossa kertoi päätöksestään ja sen taustoista.

– Moi. Tännekkään ei mitään järkevää enää tule, mun sometilit on niinsanotusti kuollut. Irc-galleriasta asti tehny tätä hommaa ja on kyllä mageeta ollu tehä tätä tähän päivään asti. Tällä oon elättäny itteni viimeset pari vuotta, mut koen et on aika lopettaa koska en pysty enään tuottamaan samanlaista sisältöä kun ennen ja koitan keksiä jotain uutta mun elämässä, Lateksituppii kirjoittaa.

– Viikon sisällä tätä kanavaa ei enään ole. Kaikki se paska mitä päivittäin saan on liikaa mulle, ja se ei oo sen arvosta et jatkaisin tätä enään… – Halusin pyytää anteeks, etten pystynyt antamaan tarpeeks.

Viime keväänä Lateksituppii nähtiin juhlimassa Tampereella järjestetyissä Project X Suomen massiivisissa kotibileissä. Nuorella miehellä on esimerkiksi Instagramissa 118.000 seuraajaa. Taannoin Lateksituppii joutui vaikeuksiin Kanadassa, kun hän sekoili jääkiekon nuorten MM-kisoissa. Kangas esimerkiksi poltti paidan hotellihuoneen vessassa.