Sometähti Lateksituppii lopetti yllättäen: ”Oon dokannut kuukauden putkeen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu suomalainen sometähti Lauri Kangas, eli tutummin Lateksituppii, on ilmoittanut lopettavansa somettamisen ainakin toistakseksi. Hän julkaisi viime yönä Snapchatissä viestejä, joiden perusteella päätöksen taustalla näyttäisi olevan jonkinasteinen loppuunpalaminen.

Lateksituppii Snapchatissä

– En tiedä miten muotoilisin tän tekstin, oon ensinäki dokannu kuukauden putkeen, oon aivan helvetin rikki henkisesti kaikesta tästä ja nyt on aika pitää paussia täst somesta, tänks, Lateksituppi kertoi Snapchatissa aamuyön tunteina.

– Sometähti Lateksituppi kiittää ja kuittaa! Muistakaa lauri neuvoot sun muut hyvällä! se on morjens! Ehkä mä teen viel joskus tulevaisuudes jotain tänne moi!

– Sanotaanko nyt näin et oon täys nolla tän jälkeen kun lopetan tän somejutun mut se on pakko. Helvetin haikee fiilis mut tää on hyväks mulle lopettaa hetkeksi nää hommat.

Staran toimitus ei tänä aamuna tavoittanut Lauri Kangasta kommentoimaan somepäivityksiään ja vahvistamaan mahdollista lopettamistaan. Päivitysten ajankohta aamuyöllä voi tarkoittaa, että viestit on kirjoitettu pikaistuksissaan ja että nuoren miehen mieli ehtii vielä muuttua tämän päivän aikana.

Vielä viime viikonloppuna Lateksituppii nähtiin juhlimassa Tampereella järjestetyissä Project X Suomen massiivisissa kotibileissä. Nuorella miehellä on esimerkiksi Instagramissa yli 122.000 seuraajaa ja Facebookissa 64.000 seuraajaa. Taannoin Lateksituppii joutui vaikeuksiin Kanadassa, kun hän sekoili jääkiekon nuorten MM-kisoissa. Kangas esimerkiksi poltti paidan hotellihuoneen vessassa.