Tältä Disneyn Star Wars -maailma näyttää – avataan kahden vuoden päästä

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Floridan Walt Disney Worldiin on valmistumassa todellinen Star Wars -fanien mekka. Teemapuiston Star Wars -maassa kävijät pääsevät eläytymään suositun elokuvasarjan teemoihin.

Galaxy’s Edge -teemapuisto avataan vuonna 2019. Faneille tarjotaan esimakua tulevasta nähtävyydestä Youtubessa julkaistulla videolla, jossa tutustutaan alueen pienoismalliversioon.

Entertainment Weekly -lehden mukaan Galaxy’s Edgen paljastettiin Disneyn D23 -tilaisuudessa sisältävän muun muassa huvipuistolaitteita, nähtävyyksiä ja jopa Star Wars -teemaisen hotellin. Hotellin henkilökunta on pukeutunut teeman mukaisesti elokuvasarjasta tutuiksi avaruusolennoiksi ja hahmoiksi.

Tulevan Star Wars -teemapuiston uutisoitiin aikaisemmin olevan Walt Disney Worldin suurin tiettyyn teemaan keskittyvä osio. Se tulee olemaan noin 5,7 hehtaarin kokoinen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat