Team City Challenge tekee Tampereesta suuren pelikentän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella jo kuusi kertaa järjestetty kaupunkiseikkailu Team City Challenge järjestetään tänä vuonna 5. elokuuta. Tapahtumassa koko Tampereen kaupunki muutetaan yhdeksi suureksi pelikentäksi, jonka alueella on noin kolmekymmentä tehtävärastia, joita kilpailijoiden tulee suorittaa.

Tänä vuonna tapahtumaan odotetaan yhteensä jopa 2.000 kilpailijaa, jotka suorittavat kilpailupäivän aikana hauskoja tehtäviä ja haasteita. Tehtävärastien paljastetaan vasta kilpailun alkaessa. Aiempina vuosina rastit ovat pitäneet sisällään muun muassa vaijeriliukua, vesijetteilyä, surffausta, vesiliukuja, jättiritsalla ammuntaa, kalliokiipeilyä, Blob-ilmapatjahyppyjä, paintballia ja päättelyä vaativia tehtäviä.

Kilpailijat saavat pisteitä sekä suorituksen että siihen käytetyn ajan perusteella. Staran saamien tietojen mukaan kaikkein suosituimmat rastit ovat mukana tänäkin vuonna, joskin hieman tuunattuina versioia. Mukaan on tulossa yhteensä 15 kokonaan uutta rastia. Harrastesarjan osallistuminen maksaa 24. heinäkuuta saakka 55 euroa ja sen jälkeen 65 euroa. Lisätiedot kilpailusta löytyvät verkosta osoitteesta www.teamcitychallenge.com.