Ysitien enkelit pelastivat yksivuotiaan Elvis-pojan: ”Miljoonat kiitokset tuntemattomille ohikulkijoille”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sivullisten tekemät urotyöt voivat joskus johtaa siihen, että ihmishenkiä pelastuu. Kaikkein upeinta on, kun pelastunut henkilö on pieni lapsi. Näin tapahtui äskettäin Korpilahdella, kun perheenäiti Piia Honkanen huomasi yksivuotiaan Elvis-poikansa olevan pulassa.

– Ysitien enkelit 3 Nykyään saa vähän väliä lukea ja kuulla, kuinka ihmiset on itsekkäitä, kiireisiä ja ihan vaan välinpitämättömiä toisiaan kohtaan. Ei pysähdytä auttamaan vaan ennemmin esitetään ettei mitään nähty ja kuljetaan ohi. Sain eilen kokea jotain aivan muuta, Honkanen kirjoittaa Facebookissa.

Perhe oli palaamassa mökiltä kotiin, kun Korpilahden kohdalla äiti huomasi taustapeilistä, että pojalla oli hätä. Pysäytettyään auton äiti huomasi, ettei yksivuotias poika hengitä. Äidiltä oli kuitenkin matkapuhelimesta akku loppu, joten hän ei voinut soittaa hätänumeroon.

– Menin tien reunaan ja ensimmäinen auto pysähtyi. Tämä Jämsään matkalla ollut rekkakuski soitti häkeen ja toinen auto pysähtyi. Tämän toisen auton kuljettaja, nainen, otti lapsen ja puhelimen, toimi esimerkillisesti ohjeiden mukaan ja poika alkoi virota. Ambulanssi saapui ja saatiin apua.

Pojan pelastanut nainen jäi tämän jälkeen pitämään seuraa kolmelle autossa odottavalle lapselle ja koiralle, kunnes perhe pääsi lähtemään kohti Jyväskylän keskussairaalaa.

– KIITOS näille ihmisille, MILJOONAT KIITOKSET näille tuntemattomille ohikulkijoille, jotka eivät olleen liian kiireisiä, eivät tippaakaan välinpitämättömiä eikä itsekkäitä. Kiitos ksshp ja ammattitaitoinen henkilökunta, Olitte mahtavia, kiitos kaikkien teidän ja enkeleiden, meillä on vielä Elvis 3, äiti kirjoittaa.