Nainen antoi ensin pakit – mutta anoi treffejä kun näki miehen auton!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTube-käyttäjä Josh Paler Lin tunnetaan sosiaalisessa mediassa videoista, joilla hän tekee erilaisia piloja ja sosiaalisia kokeiluja pahaa-aavistamattomille ihmisille. Tällä kerralla kokeilun kohteeksi joutui nainen, jonka mies epäili olevan kullankaivaja.

Verkossa on nähty useita videoita, joissa naiset laitetaan testiin. Yleensä videoilla mies menee jututtamaan kaunista naista ja yrittää iskeä häntä. Kun mies saa pakit ja kävelee ökyautonsa luokse, nainen tuleekin pahoitellen takaisin ja olisi yllättäin suostuvainen treffeille. Tällä kerralla pila tehtiin hieman eri tavalla, kun kahvilassa istuvaa naista juksattiin hieman monimutkaisemman juonen avulla.

Josh Paler Lin lähestyy videolla naista melko homsuinen asu yllään. Lin yrittää iskeä naista, mutta vaaleaverikko kertoo olevansa varattu. Ääni muuttuu kuitenkin kellossa heti kun naista tulee iskemään varakkaalta vaikuttava pukumies. Nainen ei enää olekaan varattu, vaan olisi suostuvainen pukumiehen kanssa treffeille.

Lopullinen yllätyskäänne tapahtuu kuitenkin vasta, kun pukumies kertoo olevansa Linillä töissä. Josh Paler Lin saapuu paikalle ja vaihtaa naisen nähden hassut vaatteensa pukuun ja hyppää autoonsa kuskin paikalle. Nainen yrittää saada treffejä uudelleen aikaiseksi, mutta Lin kertoo naiselle tylysti, että hän ei pidä kullankaivajista.