Usher tartutti herpeksen – maksoi naiselle miljoonakorvaukset

Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Usher erosi vaimostaan Tameka Fosterista kahden vuoden avioliiton jälkeen vuonna 2009. Niihin aikoihin tähdellä diagnosoitiin herpes, jonka mies on tartuttanut toiseen naiseen suojaamattomassa seksissä tietäen, että hänellä on sukupuolitauti.

People Magazine -sivuston mukaan Usher tartutti herpeksen julkkisstylistiin, joka haastoi laulajatähden tästä oikeuteen. Kaliforniassa sukupuolitaudin tartuttaminen toiselle suojaamattomassa sukupuoliyhteydessä on rikos, mikäli henkilö tietää kantavansa tautia. Näin ollen laulaja sai rikoksestaan tuomion.

Usher on aiemmin maksanut stylistin lääkärikuluja lähes 3.000 dollarilla, mutta nyt hän sai oikeudessa vielä isomman summan maksettavakseen halutessaan sopia asian naisen kanssa. Sopu syntyi sillä, että Usher lupautui maksamaan naiselle 1,1 miljoonan dollarin korvaukset. Tällä hetkellä Usher on naimisissa Grace Miguelin kanssa.