Nämä asiat saavat ihmiset syttymään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisiä on moneen junaan ja eri ihmiset kiinnostuvatkin eri asioiden ja piirteiden vuoksi muista ihmisistä. Nyt uudella WatchCut Video -kanavan julkaisemalla YouTube-videolla kuullaan sadan ihmisen suusta, mikä heidän mielestään on kiihottavaa ja kiinnostavinta toisessa ihmisessä.

Sata ihmistä kertovat videolla mikä heitä viehättää eniten muissa ihmisissä. Yksi isoimmista ja viehättävimmistä asioista tuntui olevan huumorintaju, sillä moni tuntui arvostavan hauskanpitoa ja yhdessä nauramista. Monet naiset syttyivät myös miehen kosketuksesta varsinkin silloin kun mies asetti kätensä naisen reidelle.

Toisen ihmisen älykkyys nousi myös asiaksi, joka sai ihmiset kiihottumaan. Hyvä tapa sytyttää sekä mies että nainen on ruoka, jonka suhteen lisäpisteet ropisevat silloin kun se on vielä itse laitettua. Myös miellyttävä ääni ja taitavat kuuntelutaidot saivat ihmiset syttymään.