Tätä takapuolta ihaillaan somessa – nainen kertoi vinkit upeaan peppuun!

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen kunto-ohjaaja Madalin Giorgetta on onnistunut saamaan inspiroivilla fitness-kuvillaan itselleen vakuuttavan seuraajajoukon. Monet janoavat naisen fitness-vinkkejä varsinkin sen suhteen miten he voisivat saada itselleen niin täydellisen pyöreän takapuolen kuin naisella itsellään on.

28-vuotias Madalin on paljastanut omassa blogissaan miten hän on onnistunut muokkaamaan omasta takapuolestaan oikeanlaisen treenin ja ruokavalion avulla täydellisen pyöreän. Kiinteä ja pyöreä takapuoli vaatii paljon treeniä, koska kyse on isoista lihaksista.

Nainen paljastaa, että avain pyöreään takapuoleen on kova ja monipuolinen treeni kuusi kertaa viikossa. Toinen tärkeä asia treenin suhteen on kuitenkin myös lepo, jota lihasten on saatava kasvaakseen. Omassa treeniohjelmassaan tulee siis ottaa huomioon, että ei treenaa kovaa täysin samaa lihasryhmää peräkkäisinä päivinä. Treenin tulee olla monipuolista ja sisältää erilaisten ojennusten, nostojen ja kyykkyjen lisäksi myös venyttelyä.

Jalkojen lihaskasvun kannalta tärkeä asia on myös ravinto, jota tulee saada tarpeeksi, että lihakset pystyvät palautumaan ja kasvamaan rasituksen jälkeen. Varsinkin naisille päivittäisen kalorimäärän lisääminen voi tuntua hurjalta, mutta treenatessa se on kuitenkin välttämätöntä. Madalin on itse nostanut päivittäisen kalorimääränsä 1.800 kilokalorista 2.300 kilokaloriin.

🏋🏼‍♀️ONLINE COACHING NOW LIVE🏋🏼‍♀️ – link in bio 💥 NOVEMBER 2016 –> JULY 2017 💥 The difference isn't due to crazy dieting or ridiculous amounts of exercise 🥗🏃🏼‍♀️🙅🏼The difference is due to increasing my calories and implementing a smarter workout routine. I cannot say this enough! I feel like a bang on about this all the time but it's so important. I wish someone had been banging on about it to me when I started! 1️⃣ Don't waste time in the gym doing exercises that aren't going to achieve your goals, train smarter, not harder 🤓 2️⃣ Nourish your body with the right nutrients it needs to grow, I've been on a 1000 calorie diet before and it did nothing for my body. Starvation diets will always do more harm than good. Eat for the long term, not for the short term 🥑🌽🍠🍞🍎#maddyout

A post shared by Madalin Giorgetta (@madalingiorgetta) on

https://www.instagram.com/p/BWrwnEZhcY-/?taken-by=madalingiorgetta

https://www.instagram.com/p/BUVSwa3AHHE/?taken-by=madalingiorgetta