Christina Milian esitteli sopusuhtaisen bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Christina Milian on tehnyt pitkän uran näyttelijänä ja televisiotähtenä, mutta vaihtoi sittemmin artistiuralle. Hänellä oli kuitenkin vakavia ongelmia levy-yhtiönsä kanssa, joten musiikkiura meni jäihin laulajattaresta riippumattomista syistä. Viime vuodet Milian on keskittynyt muihin asioihin.

Nyt hänet kuvattiin esittelemässä sopusuhtaista bikinivartaloaan rannalla Miamissa. Hän ei ole koskaan ollut langanlaiha mallityyppi, vaan jatkuvan laihduttamisen sijaan Christina on osannut myös nauttia elämästä.

Teinitähtenä läpimurtonsa aikoinaan tehnyt 35-vuotias Christina Milian meni vuonna 2009 naimisiin muusikko The-Dreamin kanssa, kun pari vihittiin Las Vegasissa. Heille syntyi Violet-tytär, mutta aviero tuli jo seuravana vuonna. Christina on julkaissut kolme albumia, joiden nimet ovat Christina Milian, It’s About Time ja So Amazin’.

Splash
Splash
Splash