Intiassa hytistään kylmässä – elefanteille kudotaan jo villapaitoja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Intialaisessa Mathuran kylässä asuvat naiset ovat yhdistäneet voimansa ja ryhtyneet kutomaan lämmikettä lähellä olevan eläinsuojelupuiston asukkaille. Syynä on aluetta piinaavat yöpakkaset, joihin uhanalaiset aasiannorsut eivät ole tottuneet.

Intialaisessa Wildlife SOS Elephant Conservation and Care Centressä elää joukko paremman elämän saaneita elefantteja. Eläinhoitolan norsut on pelastettu kaltoinkohtelulta ja eläinrääkkäykseltä. Norsuista pidetään erinomaista huolta lahjoitusten ja vapaaehtoistyön avulla.

Nyt norsujen päällä on voinut nähdä riemunkirjavia villapaitoja ja pöksyjä, jotka ovat läheisen kylän naisten kutomia. Poikkeuksellisen kylmät talviolosuhteet ovat luoneet haasteita jo valmiiksi heikossa kunnossa olleille eläimille.

Suojelutyö kannattaa, sillä puistoon on pelastettu 20 aasiannorsua laittoman eläinkaupan ja katusirkusten kynsistä, Independent uutisoi.

https://www.instagram.com/p/BVrUOsmgWuY/?taken-at=1188360601212906