Duudsonien Jukka Hildén julkaisi harvinaisen perhekuvan ”Perheeni. Rakkaani. Kaikkeni.”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Duudsonit-hurjapääryhmästä tunnetuksi tullut Jukka Hildén on julkaissut sosiaalisessa mediassa harvinaisen kuvan perheestään. Hetki sitten julkaistussa ihastuttavassa valokuvassa Jukka poseeraa Outi-vaimonsa ja lastensa kanssa leppoisissa tunnelmissa.

– Perheeni. Rakkaani. Kaikkeni. Elämäni enkelit ja auringot, jotka pitävät minut aina järjissäni ja jalkani maassa. Viime aikoina on ollut hullua… Töiden vyöry, mutta saavutimme jotain mitä olen halunnut tehdä pitkän aikaa, Jukka Hildén kirjoitti kuvansa yhteydessä.

Samalla Jukka vihjaisi, että jotain todella suurta on tulossa lähiaikoina.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat