Nämä 5 pientä asiaa sabotoivat suhteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uudessa parisuhteessa osapuolet voivat sortua siihen, että esittävät suhteen alussa jotakin muuta kuin mitä he todellisuudessa ovat. He voivat olla liian suvaitsevaisia, lakaista riidat maton alle ja olla asettamatta rajoja, mikä voi lopulta johtaa siihen, että parisuhteesta tulee tuhoon tuomittu.

Parisuhdeneuvoja Monica Parikh kertoi Elite Daily -sivustolle viisi yleisintä pientä kompastuskiveä, jotka voivat jo suhteen alussa alkaa viemään parisuhdetta väärään suuntaan.

1. Annat liikaa parisuhteelleSuhde voi lähteä väärille raiteille ja passivoittaa toisen osapuolen, mikäli hän tottuu siihen, että toinen tekee aina kaiken työn. Työllä voidaan tässä tapauksessa tarkoittaa huolenpitoa, hellyyden antamista, auttamista ja vaivannäköä.

2. Et aseta rajojaJokaisessa suhteessa tulisi olla selvät rajat. Itsensä ylitse ei kannata antaa kenenkään kävellä, koska kumppani voi alkaa luonnostaan ottamaan liikaa ohjaksia jos hän saa aina päättää kaikesta.

3. Huonolla käytöksellä ei ole seurauksiaMikäli kumppanin huonon käytöksen lakaisee vain maton alle, siitä seuraa yleensä vielä enemmän ja entistä huonompaa käytöstä, joka johtaa usein eroon.

4. Luulet hyvää seksiä rakkaudeksiToimiva seksi ja hyvä petikumppani ei välttämättä aina takaa hyvää seurustelukumppania. Seksi voi välillä sokaista mielen, joka havahtuu vasta kuukausien päästä kuherruskauden loputtua, että toinen ei olekaan yhteensopiva.

5. Välttelet konfliktejaMonien suhteiden alamäki alkaa siitä, että kumppani ei uskalla aloittaa keskustelua häntä askarruttavista kysymyksistä siksi, että pelkää toisen suuttuvan. Tämä saattaa johtaa siihen, että kumppani voi jopa pettää toista luullessaan, että toinen on selvistä vihjeistä täysin tietämätön.