Asiakas taltutti aseellisen ryöstäjän Starbucksissa – sankariteko videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ajoittain julkisuuteen päätyy tietoja tapauksista, joissa arkipäivän sankarit ovat toimineet pyyteettömästi ja tehneet yhteistä hyvää. Nyt Yhdysvaltojen Fresnossa on tallentunut videolle tapaus, jossa aseistettu ryöstäjä Ryan Flores iski Starbucks-kahvilaan.

Videolla nähdään miten kypärällä kasvonsa peittänyt mies astelee kassalle käsiaseen ja suuren veitsen kanssa. Pian tämän jälkeen tilanteen huomannut asiakas Cregg Jerri päättää tehdä jotain asialle. Hän ottaa tuolin, jonka kanssa astelee ryöstäjän taakse. Asiakas iskee ryöstäjää tuolilla ja joutuu tämän kanssa kamppailuun. Lopulta asiakas pääsee niskan päälle.

Tämän hetken tietojen mukaan asiakas onnistui ilmeisesti iskemään ryöstäjää tämän omalla puukolla, mutta sai samalla itsekin osuman puukosta ja on nyt sairaalahoidossa. Ryöstäjä pääsi pakoon, mutta hänet löydettiin pian verisenä. Ryöstäjä on edelleen kriittisessä tilassa sairaalassa. Mikäli hän selviää hengissä, tulee hän saamaan asianmukaiset syytteet oikeudessa.