17-vuotias Crista Jaatinen otti peppuimplantit: ”En voisi olla tyytyväisempi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vartalon muokkaus keinotekoisesti on noussut muutamassa vuodessa alati kasvavaksi trendiksi julkkisnaisten keskuudessa, ja sitä kautta trendi siirtyy hiljalleen myös tavallisten ihmisten keskuuteen. Silikonirinnat eivät enää riitä, sillä ankkahuulet ja peppuimpalantit ovat nyt kuumimmat trendit.

Nyt Suomessa on syntynyt somekohu Crista Jaatisen kirjoituksesta, jossa hän kertoo avoimesti ja kuvien kera siitä miten otti taannoin 17-vuotiaana takapuoleensa täytettä. Jaatinen kertoi kokemuksistaan BlogBookin blogissaan.

– Mut leikattiin noin 4 kuukautta sitten Liettuassa klinikalla nimeltä SV plastic surgery center. Operaatio oli todella kivulias ja toipuminen rankka en siitä ala valehtelemaan. Mutta tää kaikki kipu oli kyllä sen arvosta, mä en itse voisi olla tän tyytyväisempi, Crista Jaatinen kirjoittaa.

Jaatinen on saanut runsaasti kritiikkiä siitä, että hän otti peppuimplantit teini-ikäisenä. Hän itse ei kuitenkaan kertomansa mukaan juuri välitä muiden kommenteista.

– Paljon on myös herättänyt keskustelua se kun olen vielä niin nuori, tosiaan olen siis 18-vuotias ja leikkaus hetkellä olin vielä 17. Mua se ei ollenkaan haittaa kaikilla saa olla omat mielipiteensä ja ne ei mun omaa ajattelutapaani millään tavalla kumminkaan muuta, mä tein itselleni jotain mitä pitkään halusin ja oon siitä todella onnellinen.