Mies virtsasi keskelle tietä – karma iski heti takaisin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jokaiselle on epäilemättä joskus iskenyt pakottava virtsahätä julkisella paikalla, mutta useimmat ymmärtävät tehdä tarpeensa edes jokseenkin hienovaraisesti. Tuoreella videolla nähtävä mies sen sijaan lorottelee reteästi keskellä tietä – ja saa nopeasti kokea takaiskun.

Valvontakameran Vietnamin Ho Chi Minhin kaupungissa kuvaamalla videolla mies päättää virtsata julkisesti tielle keskellä päivää. Häntä ei vaikuta haittaavan se, että miehen ohi kulkee mopoja ja autoja.

Lorottelijan mieli kuitenkin muuttuu kuorma-auton ajaessa hänen vierestä. Se nimittäin roiskauttaa hänen päälleen valtavan määrän sadevettä, jossa on oletettavasti myös miehen juuri asfaltille vapauttamaa virtsaa. Saman tien takaisin iskevää karmaa kuvaava video keräsi Facebookissa alle vuorokaudessa yli 30 tuhatta näyttökertaa.

 

Lấy độc trị độc là đây! :p Vuốt mặt chắc lại bảo mát quá! :)

Publié par An toàn giao thông – Văn hóa giao thông sur mardi 25 juillet 2017