Myrkkykäärmeitä yritettiin salakuljettaa sipsipurkeissa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Kaliforniassa asuva mies on pidätetty salakuljetuksesta yritettyään saada myrkkykäärmeitä maahan erikoisin keinoin. Käärmeet oli piilotettu Pringles-tyylisten perunalastupurkkien sisään.

Yhdysvaltojen tullilaitos tutki maaliskuussa Hong Kongista saapunutta epäilyttävää pakettia. Paketissa olleiden sipsipurkkien sisältä paljastui kolme elävää kuningaskobraa. Lähetykseen oli piilotettu myös kolme albinokilpikonnaa.

Viranomaiset suorittivat paketin vastaanottajan, 34-vuotiaan Rodrigo Francon taloon kotietsinnän. Miehen kotoa paljastui lukuisia terraarioita täynnä rauhoitettuja matelijoita. Franco oli myös itse lähettänyt samana päivänä Hong Kongiin pakettiin, joka sisälsi kilpikonnia.

UPI-uutistoimiston mukaan mies oli kertonut vastaanottaneensa aikaisemmin 20 kuningaskobraa, jotka olivat kuitenkin kuolleet toimituksen aikana. Francoa tullaan syyttämään kiellettyjen esineiden luvattomasta maahantuonnista Yhdysvaltoihin.

 

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat