McDonald’sin työntekijä jakoi järkyttäviä kuvia – jäätelökone homeessa

Ohhoh! Ruoka · Tim Isokivi

McDonald’s-pikaruokaketjun työntekijä on herättänyt verkossa järkytykstä ravintolasta jakamillaan kuvilla. Niissä pikaruokalan jäätelökoneen sisältä on paljastunut ällöttävä yllätys.

Yhdysvaltojen Louisianasta kotoisin oleva 18-vuotias Nick kertoo oleensa viiden kuukauden ajan töissä paikallisessa McDonald’sissa. Eräänä päivänä hän kaatoi vahingossa jäätelöä jäätelökoneen päälle täyttäessään sitä. Siivotessaan sotkua Nick irrotti laitteesta osan, joka osoittautui täysin homeen peittämäksi.

– Luulin, että jäätelökone siivottaisiin säännöllisesti, Nick paljasti Buzzfeed-sivuston mukaan.

Teini päätti jakaa kuvia homeen peittämästä jäätelökoneen osasta siitäkin huolimatta, että hän joutuisi tekonsa vuoksi ongelmiin. Yhtiö kieltää työntekijöitä jakamaan verkossa McDonald’sin imagoa haittaavaa materiaalia. Nick on sittemmin irtisanottu työstään ravintolassa.

McDonald’sin tiedottajan mukaan jäätelökoneen homeinen osa ei päädy kosketuksiin ruoan kanssa. Yhtiö ei paljastanut, kenen tehtävänä on pestä laitteet ravintoloissa säännöllisesti.