Jalokivivarkaus pahasti mönkään – koomisen tilanne valvontakameraan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Verkossa levinneellä valvontakameran videolla seurataan jo koomisia piirteitä saavaa yritystä varastaa jalokiviä. Panssarilasin tuhoaminen osoittautui varkaille aivan liian haastavaksi.

Varkaat iskivät Malesian Shah Alamissa sijaitsevaan Kedai Emas Sri Alam -jalokiviliikkeeseen. Varkaat olivat varustautuneet moukarein, todennäköisesti kuvitellen pääsevänsä niiden ansiosta jalokiviin helposti käsiksi.

Valvontakameran kuvaamalla videolla nähdään, kuinka yksi varkaista yrittää hakata vitriinin lasia rikki. Hän ei kuitenkaan onnistu toistuvista yrityksistä huolimatta rikkomaan vahvaa panssarilasia. Lopulta varkaiden ei auta muu kuin luovuttaa.

Kiitos kestävän materiaalin, varkaiden käsiin ei päätynyt lainkaan arvoesineitä. New York Post -sivuston mukaan jalokiviliike jouduttiin tosin sulkemaan kahden viikon ajaksi rikollisten aiheuttamien tuhojen vuoksi.

 

Publié par KEDAI EMAS SRI ALAM Seksyen 23 sur lundi 24 juillet 2017

Publié par KEDAI EMAS SRI ALAM Seksyen 23 sur lundi 24 juillet 2017