Kourtney Kardashian paljasti: ”Näin näytät hyvältä alastomana”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

38-vuotias Kourtney Kardashian on lasten isästään Scott Disickistä erottuaan alkanut todella panostamaan omaan hyvinvointiinsa. Kolmen lapsen äiti näyttää nyt paremmalta kuin koskaan ja nauttii upeasta vartalostaan, jota hän esittelee mielellään rohkeissa kuvissa.

Kourtney Kardashian on viime aikoina suostunut moniin bikinikuvauksiin ja ollut kuvattavana myös alasti. Nyt Kourtney on paljastanut faneilleen hänen verkkosivuillaan miten jokainen nainen voi näyttää parhaalta mahdolliselta alasti.

Koutney Kardashian kehotti naisia Daily Mail -lehden mukaan kosteuttamaan ihoaan voiteiden lisäksi myös sisältä päin juomalla runsaasti vettä. Naisen mukaan jokaisen tulisi juoda vettä päivittäin 6,5 senttilitraa jokaista painokiloaan kohden. Tämä tarkoittaisi sitä, että 60-kiloisen naisen tulisi juoda päivittäin 3,9 litraa vettä.

Kourtney Kardashian vannoo myös säännöllisten ihokuorintojen nimeen ja kehottaa naisia nukkumaan silkkipyjamissa ja silkkilakanoissa puuvillaisten materiaalien sijaan, koska puuvilla kuivattaa ihoa. Kourtney kertoi levittävänsä aina koko vartalolleen kasvoille tarkoitettua kosteusvoidetta joka ilta ennen nukkumaan menemistä.

mother nature

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

https://www.instagram.com/p/BWaSWP_jrto/?taken-by=kourtneykardash&hl=en

https://www.instagram.com/p/BUPjHhaj_J3/?taken-by=kourtneykardash&hl=en