Rocktähdellä meni liian lujaa – näyttävä tempaus päättyikin karusti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin miten suomalainen black metal -yhtye Azazel esiintyi Steelfest Open Air -tapahtumassa hurjassa laitamyötäisessä ja yhtyeen yksi jäsen putosi lavalta. Nyt vauhdikkaita tilanteita on nähty toisessa tapahtumassa.

Tällä kertaa norjalaisen Abbath-yhtyeen päätähti päätti järjestää Metal Days -tapahtumassa Norjassa yleisölle hieman tavallista näyttävämmän spektaakkelin, vaikka hän ei vielä itsekään tiennyt miten näyttävä siitä tulisi. Hän nimittäin laskeutui lavalta kitara kaulassaan ja juoksi yleisön taakse ylämäkeen.

Matka takaisin lavalle oli kuitenkin mutkikkaampi, sillä kitaran soittaminen ja alamäkeen juokseminen ovat melko vaativa yhdistelmä. Niinpä kitaristi heitti niin sanotusti näyttävät lipat, eli kaatui päistikkaa kasvoilleen maahan kitara kaulassaan. Artisti taisi selvitä rytäkästä pintanaarmuilla.