Tuntematon ötökkä puri miestä – pian mustelmat peittivät koko käden

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Arizonassa ihmetellään tapausta, jossa paikallisen miehen käsi on lähes täysin outojen mustelmien peitossa. Vaivan kerrotaan alkaneen sen jälkeen, kun ötökkä puri häntä.

Chandlerissa asuvan Thomas Jayn mukaan tunnistamaton ötökkä puri häntä miehen ollessa viemässä roskia. Hän ei tiedä mikä ötökkä kyseessä oli, mutta kertoo sen muistuttaneen arolukkia.

– Yhtäkkiä tunsin pureman tai pistoksen aiheuttamaa sietämätöntä nipistyksen ja paineen tunnetta. Pyyhkäisin ötökän saman tien pois iholtani, Jay kuvaili KTVK-uutiskanavalle.

Puremajälki muuttui pian pienestä ympyrästä lähes koko käden peittäneeksi kivuliaaksi mustelmaksi. Mies hakeutui sairaalaan, mutta lääkäreillä ei ollut hajuakaan mikä oudon vaivan olisi voinut aiheuttaa. Sen toivotaan selviävän lääkäreiden saadessa biopsian tulokset.

Thomas ja hänen vaimonsa Dee ovat perustaneet GoFundMe-sivun, jossa he pyytävät lahjoituksia sairaanhoitokulujen kattamiseksi. Dee on myös jakanut kuvia kädestään Facebookissa, tarkoituksenaan varoittaa muita ötököiden puremien mahdollisista vaaroista.

 

Publié par Dee Petrov sur dimanche 16 juillet 2017

Publié par Dee Petrov sur lundi 17 juillet 2017