Uber-kuskilla prostituoitu etupenkillä – suuseksiä kesken ajon

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Bostonilainen Aner Martino oli tilannut itselleen Uber-kyydin. Tavallinen kyyti muuttui pian yhdeksi hänen elämänsä vastemielisimmäksi kokemukseksi. Uber-kuljettaja otti samaan autoon maksullisen naisen etupenkille istumaan.

Uberissa on mahdollisuus tilata myös kimppakyytejä kustannusten jakamiseksi, mutta Aner Martino ei ollut tilannut muuta kuin yksityisen kyydin paikasta A paikkaan B. Yhtäkkiä kuljettaja kuitenkin poimi kyytiinsä selkeästi päihdyttävien aineiden vaikutuksenalaisena olleen naisen, joka istui henkilöauton etupenkille. Martinon epäilykset heräsivät.

Nainen aloitti pian intohimoisen suutelun kuljettajan kanssa. Martinolle selvisi, että apukuskin paikalla istunut matkustaja oli prostituoitu. Mies kuvasi etupenkin tapahtumia sosiaaliseen mediaan, kun maksullinen nainen avasi turvavyönsä ja asetti suunsa kuljettajan sukupuolielimiin. Martino sai myöhemmin Uberilta kyydistä rahat takaisin ja kymmenen dollarin hyvityksen.

On Sunday July 16th I received the most dangerous and inappropriate uber ride ever. As I approached my uber, I noticed there was a passenger in the front seat. I double checked to make sure I didn't select UberPool, and then approached the car. I assumed it may have been a family member of some sort. As we pulled off the female in the front (who was clearly on drugs) attempted to open the door and could not even sit straight as the vehicle was in motion. She then began to grope him and grab him. They began to kiss and she began loosening his belt. As we got further and further from my pickup location I had no idea where I was, so I had to stay in the car. She then proceeded to perform oral sex. This was my last straw. I asked the driver to drop me off. Since I've contacted uber and they refunded me for trip and gave me a "$10 credit". They've seen this video and are still "investigating". They have been extremely bad at answering any messages I've sent, and I demand something gets done. This is not okay!

Publié par Aner Manuel sur jeudi 20 juillet 2017