Tältä sateenkaarileipä maistuu oikeasti

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Instagram-ruoiksi kutsutaan annoksia, joita ihmiset eivät yksinkertaisesti voi syödä ennen kuin he ovat ottaneet niistä ensin kuvia. Annokset ovat visuaalisesti niin näyttäviä, että olisi lähestulkoon rikos olla ottamatta niistä ensin kuvia ennen kuin ne katoavat parempiin suihin.

Nyt BuzzFeed päätti laittaa tällä hetkellä paljon Instagram-huomiota saaneet ruoat testiin. Kaksi toimittajaa Evan ja Kelsey pääsivät testaamaan ravintolaan sateenkaaren väreissä olevaa juustoleipää ja kahta annosta, joissa bataattien ja ranskalaisten päälle oli laitettu kerros vaahtokarkkimassaa.

Evan ja Kelsey olivat hyvin innoissaan annosten ulkonäöstä, mutta värikkään juuston maku herätti aluksi epäilyksiä. Väriaine ei kuitenkaan maistunut leivässä millään tavalla, ja leipä maistui kaksikolle erinomaisesti.

Leivän jälkeen Evan ja Kelsey maistelivat paahdetulla vaahtokarkkimassalla päällystettyä ranskalais- ja bataattiannosta, jotka osoittautuivat vieläkin herkullisemmiksi kuin juustoleipä. Kauniin ulkonäön lisäksi annoksissa oli siis myös makua, ja varsinkin vaahtokarkkien sopiminen suolaiseen annokseen yllätti Evanin ja Kelseyn.