Unelmien sänky sinkuille? Patjassa parisuhdesimulaattori

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni sinkkuna elävä voi välillä unelmoida siitä millaista olisikaan saada nukkua rakastamansa ihmisen kanssa ja herätä joka aamu hänen viereltään. Nyt uusi Long Term Relationship Simulation Bed -patja tekee parisuhdekokemuksesta sängyssä nukkujalle todellisuutta.

CollegeHumor-kanavan julkaisemalla YouTube-videolla nähdään hauska sketsi, jossa esitellään uusi patjamalli, jonka avulla henkilö pystyy nukkumaan kuin hän olisi pitkäaikaisessa parisuhteessa. Patjan mukana tulee robottikäsi, joka hyväilee nukkumaan mennessä, mutta juuri väärällä hetkellä vetää peiton henkilön päältä pois omalle puolelleen.

Patjan mukana on myös robottijalka, jonka jalkaterä on aina jääkylmä ja varpaiden kynnetkin pitkät ja terävät. Robotti myös herää yöllä vessaan, laittaa valot päälle, tönii nukkujaa siirtymään kauemmaksi, puhuu unissaan ja heiluttaa sänkyä nähdessään painajaisia.