Mies lähti oluelle – päätyi Ibizalle!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Englantilaisen Hannah Williamsin poikaystävä Gareth Kelly kertoi piipahtavansa pikaisesti oluella ystäviensä kanssa. Kolmekymppinen mies vaihtoi suunnitelmiaan lennosta ja päättikin lähteä Ibizalle. Hän ilmoitti asiasta naiselleen tekstiviestillä.

Kolmekymppinen Gareth Kelly on noussut otsikoihin spontaanin käyttäytymisensä ansiosta. Mies oli lähtenyt sunnuntai-iltana oluelle, mutta päätyikin espanjalaiseen bilemestaan kavereidensa kanssa viiden päivän reissulle. 20-vuotias tyttöystävä luuli asiaa ensin vitsiksi, mutta videopuhelu osoitti miehen olleen tosissaan.

Gareth ilmoitti myös pomolleen ottavansa viikon loman yllättävän reissun takia. Hannah kuvailee miestään lapselliseksi kujeilijaksi, joka pääsee kaikista tempauksistaan kuin koira veräjästä. Hän aikoo kostaa miehelleen, kunhan herra suvaitsee palata kotiin, Daily Mail uutisoi.