Naiset eivät uskalla tehdä työpaikalla tarpeitaan – yli puolet välttelevät kakkoshätää

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni nainen voi samaistua siihen, että yleisten paikkojen vessoissa suuremmalla tarpeella käyminen saattaa nolostuttaa. Moni nainen välttelee muualla kuin kotonaan vessassa käymistä silloin, kun suurempi hätä olisi tuloillaan, ja yrittää pidätellä kotiin saakka hätäänsä.

Nyt Daily Mail -sivusto kertoo uudesta kyselystä, jossa kävi ilmi, että naiset eivät halua työpaikoillakaan käydä tekemässä suurempia tarpeita vessoissa. Australiassa tehdyn kyselyn mukaan yli puolet naisista kokevat olonsa niin epämukavaksi silloin kun heidän täytyy käydä työpaikalla vessassa, että he yrittävät pidätellä hätäänsä työpäivän loppuun asti.

Miehet eivät kyselyn mukaan nolostele vessakäyntejään niin paljon kuin naiset. Kyselyyn vastanneista miehistä vain 29 prosenttia kertoi kokeneensa suuremman tarpeen tekemistä työpaikan vessassa epämukavaksi tai nolostuttavaksi kokemukseksi.