Polttareiden uusi trendi leviää – nyt juhlitaan rannalla!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naisten polttareissa vietetään yleensä kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä teemapäiviä. Päivä saattaa sisältää limusiiniajelua, extreme-tekemistä ja herkkujen nauttimista. Yksi loistava idea on viettää polttareita rannalla.

Mikäli haluaa varmistaa polttareiden erinomaiset sääolosuhteet, voi ulkoilmajuhlia lähteä viettämään esimerkiksi lyhyen lentomatkan päähän suosittuihin rantalomakohteisiin. Polttareille riittää yleensä yksi päivä, mutta Suomen kalliin hintatason vuoksi voi vertailla myös pitkien viikonloppujen hintoja esimerkiksi Bulgariassa, Virossa tai Riikassa.

Rantapolttareissa nautitaan samppanjaa, syödään pikniktyylisiä herkkuja ja telmitään vedessä. Rannalle on saatettu järjestää myös hierontaa, kauneushoitoja tai erilaisia aktiviteetteja. Päivä huipentuu esimerkiksi rantanuotiolle ja vaahtokarkkien paistamiseen ennen rantabaariin lähtemistä. Kun polttarit järjestetään ulkomailla, nousee niiden ikimuistoisuuskerroin tavallista mökkilomaa korkeammalle.

cheers to bachelorette parties you can't remember with friends you can't forget 🥂

Henkilön Kayla Coleman Photography (@kaylacoleslaw) jakama julkaisu

#bacheloretteparty #shesgettingmerried 👰🏼 #poolparty #boho #2272017😘😘

Henkilön Lorena Tihi (@lorena_tihi) jakama julkaisu