Tästä syystä kesä on parasta aikaa rakastumiselle

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ihmiset nauttivat kesäisin enemmän vapaa-ajastaan. Harrastukset ovat usein katkolla ja töistä saattaa olla lomaa. Kesällä rakastutaan enemmän kuin muina vuodenaikoina, ja ajanjaksosta kannattaa ottaa hyöty irti.

Lähes kaikki ovat kesäaikaan rentoutuneimpia ja avoimempia. Kesällä on enemmän juhlia ja bileitä, joissa voi tavata uusia ihmisiä. Osa sosiaalisista suhteista voi johtaa jopa vuosisadan rakkaustarinaan, mikäli muistaa kulkea avoimin mielin ja ilman ennakkoluuloja. Kesään littyvät toiminnat mielletään seksikkäiksi, kuten rannalla paistatteleminen ja uiminen. Flirttailu kuuluu terassikulttuuriin, kun ihmiset hakeutuvat ventovieraiden pöytiin juttelemaan. Kesällä laajennetaan sosiaalista verkostoa ja flirttaillaan antaumuksella.

Ihmiset paljastavat enemmän ulkonäöstään aikana, jolloin pidetään shortseja ja minihameita. Paljas iho lisää myös ihokontaktin määrää. Kuumat ilmat kohottavat tunteiden kuumottumista kiihkeämpään olotilaan sekä mahdolliseen kesäromanssiin. Romanttiset laulut kertovat auringonlaskuista ja rakkaudesta. Kesällä on myös lupa herkutella, mikä nostaa hymyn korviin ja mielialan korkeuksiin. Kesä on yhtä rakkauden juhlaa! Nautitaan siitä.