Valtteri Bottas yllätti pikkupojan – upea teko sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin ympäri maailmaa aiheutti ihastusta video, jossa Kimi Räikkönen tapasi henkilökohtaisesti pikkupojan, joka itki katsomossa hänen keskeytystään. Nyt vuorossa on Valtteri Bottas, joka halusi tavata henkilökohtaisesti Oliver-pikkupojan, joka nähtiin Instagram-kuvissa fanittamassa häntä Silverstonen osakilpailussa.

Poika ja hänen isänsä kutsuttiin Mercedes-Benz Worldiin ja sen fanituotekauppaan, mutta heille ei kerrottu kuka siellä olisi heitä vastassa. Yllättäen heidän luokseen saapui pikkumiehen suurin idoli Valtteri Bottas, ja pojan ilme ja reaktio sulattavat nyt sydämiä. Hänen kasvonsa loistivat kuin Naantalin aurinko ja lopulta poika halasi Valtteria.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat