Eri eläinlajien edustajat kuin kaksi marjaa – ihana kuvakooste leviää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sanotaan, että omistajat alkavat vuosien saatossa näyttämään lemmikiltään tai lemmikit omistajiltaan. Nyt Warren Photographic -niminen valokuvaamo on julkaissut todisteita siitä, että todella suuria yhdennäköisyyksiä löytyy myös eläinlajien välillä.

Englantilainen Warren Photographic -valokuvaamo on julkaissut hellyttäviä kuvia, joissa esimerkiksi kissat näyttävät aivan marsuilta tai jäniksiltä ja koirat muistuttavat esimerkiksi kissoja. Eläinten värityksissä on niin paljon samaa, että niitä voisi todella luulla saman pentueen eläimiksi elleivät ne olisi eri lajien edustajia.

Mark Taylor kommentoi Bored Panda -sivustolle, että hänen ottamansa kuvat ovat hänen äitinsä inspiroimiksi. Äiti oli saanut idean kuviin siitä, kun hänen ystävänsä oli kommentoinut naisen kissan ja jäniksen näyttävän aivan samalta. Taylor antoi kuvista kiitosta myös hänen assistentilleen, joka auttaa pitämään eläimet kiinnostuneina kuvaustilanteesta.