Näitä nainen ei halua lukea miehen deittiprofiilista – 9 deal breakeria listattiin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Deittisovellusten kultakaudella kannattaa kiinnittää huomiota oikeanlaisen profiilin luomiseen. Kun itseään yrittää markkinoida muutaman kuvan ja lauseen avulla, saattaa vaikutuksen tekeminen olla yllättävän haasteellista. Redditiin kerättiin asioita, jotka saavat naiset varpailleen deittiprofiileja selatessaan.

Naiset eivät halua lukea miehen kuvauksesta sitä, että he etsivät vihdoinkin aitoa neitokaista ja ovat kyllästyneet pelaamiseen. Tämä tarkoittaa suoraan sitä, että miehellä lienee hankalampia suhteita taustalla, joissa he ovat mahdollisesti saaneet näpeilleen. Existä ei kannata puhua tai valittaa jo ennen ensimmäisen viestin lähettämistä.

Osa neitokaista vieroksuu, jos mies osoittaa olevansa liian temperamenttinen. Myös deittisovellusten aliarvioiminen esittelytekstissä on typerää, koska miksi herra ylipäätään hakee seuraa onlinesta, jos ei usko niiden kuitenkaan toimivan? Miesten ei myöskään kannata aliarvioida esittelyteksteissään naisia yleisellä tasolla tyyliin: ”Olisitko sinä se ainoa järkevä nainen?”.

Kliseet ja yliampuvat esittelytekstit kannattaa suosiolla jättää pois. Mitä tulee profiilissa käytettyihin kuviin, ei paidattomia peiliselfieitä ole järkevä julkaista yhtä kappaletta enempää. Sen sijaan liian suuri bilekuvien määrä saa sinkkumiehen näyttämään vastuuttomalta bailueläimeltä.