Red Hot Chili Peppers Helsingissä – katso kuvakooste Kaisafesteiltä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rockikoni Red Hot Chili Peppers esiintyi viikonloppuna Helsingissä, kun Kaisafest marssitti Kaisaniemen puiston lavalle huippusuositun yhtyeen. Yleisömerta lämmittelemässä nähtiin RHCP-yhtyeen lisäksi Hollywood Undead, Disco Ensemble ja The Holy.

Yleisö sai mitä oli tullut hakemaan, sillä RHCP tarjoili Around The Worldillä käynnistyneellä keikallaan odotusten mukaisesti suurimmat hittinsä Californicationista Dani Californiaan ja Scar Tissueen. Esiintymisen lopuksi kuultiin vielä kolmen kappaleen encore. Stara oli mukana tallentamassa illan keikkatunnelmat kuviksi.

Kuva: Jussi Eerola Photography
Kuva: Jussi Eerola Photography
Kuva: Jussi Eerola Photography
Kuva: Jussi Eerola Photography
Kuva: Jussi Eerola Photography
Kuva: Jussi Eerola Photography
Kuva: Jussi Eerola Photography
Kuva: Jussi Eerola Photography
Kuva: Jussi Eerola Photography
Kuva: Jussi Eerola Photography
Kuva: Jussi Eerola Photography
Kuva: Jussi Eerola Photography