Solar Sound Festival ennätykseen – katso kuvakooste!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoella viikonloppuna järjestetty Solar Sound Festival teki kaikkien aikojen ennätyksensä. Kahdessa päivässä Seinäjoen ydinkeskustassa sijaitsevassa tapahtumassa juhli oheistapahtumineen yhteensä 22.500 kävijää.

Lauantaina tapahtuma oli odotetusti loppuunmyyty, kun juhlimassa nähtiin yhteensä peräti 12.000 juhlavierasta. Stara oli vahvasti mukana Solar Sound Festivaleilla. Paikalla oli esimerkiksi huippusuosittu Stara VIP, joka myytiin loppuun jo viikkokausia ennakkoon.

Perjantaina esiintyivät Evelina, Pikku G, Aste, JVG ja Gettomasa. Ulkomaisia tähtiä olivat Inna ja Redfoo. Lauantain päätähtiä olivat Petri Nygård, Pete Parkkonen, Reino Nordin, Mikael Gabriel ja Antti Tuisku. Ulkomaisena tähtiesiintyjänä nähtiin norjalainen konemusiikkitähti Alan Walker.

Solar Sound Festival 2017, Petri Nygård, Kuva: Stara
Solar Sound Festival 2017, Petri Nygård, Kuva: Stara
Solar Sound Festival 2017, Petri Nygård, Kuva: Stara
Solar Sound Festival 2017, Petri Nygård, Kuva: Stara
Solar Sound Festival 2017, Kuva: Stara
Solar Sound Festival 2017, Antti Tuisku, Kuva: Stara
Solar Sound Festival 2017, Pete Parkkonen, Kuva: Stara
Solar Sound Festival 2017, Pete Parkkonen, Kuva: Stara
Solar Sound Festival 2017, Kuva: Stara
Solar Sound Festival 2017, Alan Walker, Kuva: Stara
Solar Sound Festival 2017, Kuva: Stara
Solar Sound Festival 2017, Kuva: Stara
Solar Sound Festival 2017, Antti Tuisku, Kuva: Stara
Solar Sound Festival 2017, Kuva: Stara
Solar Sound Festival 2017, Kuva: Stara

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat