Uskaltaisitko kävellä tällä sillalla? Riippusillan pituus 494 metriä

Matkailu · Terhi Piiroinen

Sveitsissä on avattu jalankulkijoiden käyttöön 494 metriä pitkä riippusilta. Silta ei sovi korkeanpaikankammoisille, sillä se kulkee 85 metrin korkeudessa upeissa Matterhornin vuoristomaisemissa. Silta on osa kahden päivän pituista vaellusreittiä.

Mikäli haaveilee ikimuistoisista kokemuksista henkeäsalpaavissa Alppimaisemissa vaeltaen, kannattaa suunnata Sveitsiin. Siellä on mahdollisuus ylittää sola harvinaislaatuista riippusiltaa pitkin kävelleen. Reitti vaatii hieman rohkeutta, sillä riippusilta on kapea kulkuväylä.

Samassa paikassa on ollut aiemminkin silta, mutta maanvyöry tuhosi sen. Nykyinen silta on rakennettu entistä kestävämmäksi, lähellä sijaitsevan Zermattin kaupungin matkailuviranomainen vakuuttaa BBC:lle.

'World's longest' hanging bridge opens

Acrophobics beware!

Publié par BBC News sur dimanche 30 juillet 2017