Audi R8 myynti-ilmoitus nettihitiksi: ”Vasureille jaettava ilmainen raha motivoi…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa nähdään ajoittain tavalla tai toisella massasta erottuvia autojen ja asuntojen myynti-ilmoituksia, ja parhaillaan Nettiauto-palvelussa on saanut suuren suosion yksi vuoden hervottomimmista ilmoituksista. Kyseessä ei kuitenkaan ole vitsi, vaan poikkeuksellisen rehellinen ilmoitus.

Myynnissä on Audi R8 Spyder 5,2 V10 FSI quattro R Tronic, jonka pyyntihinta on 175.000 euroa. Auto ei siis ole tarkoitettu aivan tavalliselle kaduntallaajalle. Myynnin syyksi kerrotaan omistajan ulkomaille muuttaminen, ja syykin muuttoon paljastuu.

– Hallituksen perseily ja luukulta vasureille jaettava ilmainen raha motivoi muuttamaan ulkomaille, joten tämä myydään nyt. Kelithän ovat perseestä kuten kuvistakin selviää, mutta jos aurinko joskus sattuisi paistamaan, takaan että on mukava peli. Alustasarja, putkisto ja sen semmoista pientä on maustettu. Tehoa 620hp. Soundit erittäin mukavat, ilmoituksessa kerrotaan.

Sama yltiörehellinen sävy jatkuu myös ilmoituksen loppuosassa.

– Jos ajattelit kysyä, paljonko kuluttaa satasella, kulje julkisilla. En ole seurannut. Kilometrit pitää tarkistaa kun olen suomessa. Muistikuva on n. 70 tkm. Ei naarmuja tai kolhuja missään. Erittäin hyvä ja siisti peli. Ei ole rääkätty radalla. Vaihdot ei juuri kiinnosta, koska en tarvitse siellä enempää autoja.