Hurja näky! Poliisiauto rymisteli paikalle kuin Fast and Furiousissa – peltiä ruttuun

Ohhoh! · Tim Isokivi

Iso-Britanniassa kuvatulla videolla poliisit saapuvat selvittämään öistä tilannetta kurvaten paikalle kuin Fast and Furious -elokuvissa konsanaan. Tämä siitäkin huolimatta, että kyse ei ollut baaritappelua rajummasta tilanteesta.

Portsmouthissa ikuistetulla videolla joukko ihmisiä on selvittelemässä välejään paikallisen ravintolan pihalla. Yhtäkkiä virkavalta tekee näyttävän sisääntulon poliisiauton kurvatessa aivan väkijoukon viereen.

Virka-auto driftaa paikalle toimintaelokuvien tyyliin paikallaolijoiden hämmästellessä näkyä. Ravintolan ulkopuolella kytenyt tappelu vaikuttaa keskeytyvän ainakin hetkeksi poliisien vietyä kaikkien huomion näyttävällä stuntillaan.

 

WE KENT BELIEVE IT!A Police vehicle in Gilligham recreates Fast and Furious 9 when responding to a priority call!

Publié par Spotted Portsmouth sur dimanche 30 juillet 2017