Yksikätinen pelle pidätettiin – pelotteli ihmisiä tynkään teipatulla viidakkoveitsellä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Viime vuonna ympäri maailmaa kohistiin ihmisiä säikytelleistä pelleistä, mutta sittemmin klovnihavainniot hiipuivat. Nyt Yhdysvalloissa on pidätetty pellenaamarin ja viidokkoveitsen kanssa ihmisiä pelotellut mies.

Mainen osavaltion poliisit saivat hälytyksiä mustaan huppariin ja klovnin maskiin pukeutuneesta, aseistautuneesta hahmosta. Viranomaiset paikansivat miehen Hollisin kylän lähellä sijaitsevan autotien varrelta.

Epäilty pakeni metsään, josta poliisit saivat hänet kiinni takaa-ajon päätteeksi. Pelle naamarin takaa paljastui 31-vuotias mies, joka oli teipannut viidakkoveitsen amputoidun kätensä tilalle.

Poliisit kertoivat WTSP-uutissivustolle miehen olleen päihteiden vaikutuksen alaisena mutta yhteistyökykyinen. Hän paljasti yrittäneensä käytännön pilaa ja saaneen inspiraationsa viimevuotisista klovnihavainnoista.