Alaston lentomatkustaja öykkäröi Las Vegasissa – passitettiin lentokentältä hoitoon

Matkailu Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Toisinaan lomareissut jättävät jälkensä matkustajiin, ja osa reissaajista tarvitsisi kokonaan uuden loman matkasta toipuakseen. Las Vegas on tunnetusti paheiden tyyssija, jossa voi juhlia jokaisena vuorokauden aikana. Tämä ei tehnyt hyvää eräälle amerikkalaisturistille.

Amerikkalainen halpalentoyhtiö Spirit Airlines oli ottamassa matkustajia lentokoneeseen Las vegasin McArranin lentokentällä, kun yhtäkkiä eräs portille saapunut matkailija riisui itsensä alasti. Nakuna lentokentällä sekoillut reissaaja meni sen jälkeen keskustelemaan lentohenkilökunnan kanssa. Erikoinen tilanne päättyi, kun paikalle soitettiin poliisit.

Sekavassa mielentilassa toikkaroinut henkilö toimitettiin lääkintähenkilökunnan hoiviin. Tapaus sattui viime sunnuntaina aamupäivällä. Kalifornian Oaklandiin matkalla olleet matkustajat joutuivat odottamaan koneeseen pääsyä, kunnes tilanne oli rauennut ja lastaamista päästiin toteuttamaan normaalisti, The Las Vegas Review Journal uutisoi.

One of the working 🍌A320neo's waiting to push for Minneapolis!

Henkilön Charlie Sussman (@sussman_aviation) jakama julkaisu 1. 08ta 2017 klo 14.14 PDT