Kaksivuotias asteli lentokoneeseen – jakoi jokaiselle nyrkkitervehdyksen

Matkailu · Terhi Piiroinen

Kaksivuotiaasta amerikkalaispojasta on tullut hetkessä nettijulkkis hänen ihastuttavan lentokoneeseen nousemisen ansiosta. Taapero oli tervehtinyt muita lentokoneessa istuneita matkustajia ennen omalle paikalle menemistä.

Kansas Cityn kansainväliseltä lentoasemalta lentokoneeseen noussut Ayla Jakubowicz kuvasi kännykällään Instagramiin, kun hänen kaksivuotias poikansa Guy Jakubowicz toi mukavan matkustusvireen lennolle. Pikkupoika käveli matkustamon käytävää pitkin leveä hymy huulillaan ja teki samalla nyrkkitervehdyksiä muille matkustajille. Jässikällä oli asenne kohdillaan.

Guyn äiti kertoo, että hänen jälkikasvunsa halusi tehdä lentokokemuksesta ystävällisemmän. Pojan haaveena on työskennellä vielä jossain vaiheessa Southwest Airlines -lentoyhtiön virallisena edustajana. Matka unelmien ammattiin on ainakin alkanut näyttävästi, WNEP-uutiskanava raportoi.