Kanye West haastoi vakuutusyhtiön oikeuteen – ei korvannutkaan 30 miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanye West toimitettiin viime vuoden marraskuussa psykiatriseen hoitoon arvaamattoman käytöksen takia. Mies oli kärsinyt uupumuksesta ja univaikeuksista sekä liiallisesta stressistä. Oman vaatemallistonsa suunnitellut kahden lapsen isä peruutti hieman ennen hermoromahdustaan suuren konserttikiertueen terveydellisten ongelmien vuoksi.

Pian Kanye Westin vakuutusyhtiö on nostettiin vyyhtiin mukaan. Koska Kanyella todettiin virallisesti mielenterveysongelmia ja hänen lääkärinsä puhuivat jopa vaikesta masennuksesta ja psykoosista, olisi räppärin vakuutusyhtiö joutunut korvaamaan peruutetusta kiertueesta aiheutuneet 30 miljoonan dollarin kustannukset. Kanye Westin mielenterveysongelmat eivät kuitenkaan riittäneet korvausten syyksi.

Nyt Kanye West on haastanut vakuutusyhtiönsä, Lloyd’s of Londonin, oikeuteen. Vakuutusyhtiö ei ole korvannut penniäkään peruutetuista konserteista, eikä yhtiön taholta ole edes ilmoitettu, aikovatko he maksaa Kanye Westille korvauksia.

Sen sijaan vakuutusyhtiö on väläytellyt, että räppärin kannabiksen käyttäminen olisi pelkästään tekijä, jonka vuoksi korvauksia ei tarvitsisi maksaa. Asiaa puidaan tulevaisuudessa Kalifornian liittovaltion tuomioistuimessa, Hollywood Reporter uutisoi.