KISS-maskinen vasikka sai pitää henkensä – Gene Simmonsin kaksoisolento

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa nähtiin taannoin KISS-yhtyeen maskeihin puetut Helsingin rautatieaseman Kivimiehet, mutta toki muuallakin vastaavaa nähdään. Nyt eräs vasikka on nimittäin pelastunut, koska sen kasvoilla on selvästi havaittavissa suositun rockyhtyeen maski Gene Simmonsin tyyliin.

28. heinäkuuta Teksasin Kerrvillessä syntyneestä vasikasta tuli nettitähti, kun sen ihastuttava ulkonäkö julkaistiin Hill Country Visitorin Facebook-sivujen nettikuvassa ja sai suuren suosion. Lehmä sai nimekseen Genie rocktähti-esikuvansa mukaisesti, ja samalla selvisi, että se ei päädykään paloina ihmisten lautasille.

Heather Leonard Taccettan karjatilan tulokkaan kuvan yhteydessä kysyttiin missä Gene Simmons oli silloin, kun vasikka pantiin alulle. Nyt siitä on tullut karjatilan ja läheisen ravintolan maskotti.

Splash