Kaksi asiakasta jo kuollut – Las Vegasin sydänkohtausgrilli jatkaa toimintaansa

Matkailu Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen The Heart Attack -ravintola tunnetaan äärimmäisen rasvaisista hampurilaisaterioistaan, jotka voivat sisältää jopa 10.000 kilokaloria. Toistaiseksi kaksi asiakasta on kuollut saatuaan sydänkohtauksen syötyään ravintolassa. Ravintolan perustaja kuoli myös muutama vuosi sitten sydänkohtaukseen.

Kuva: The Heart Attack Grill

Nyt jo 12 vuoden ajan toiminut ravintola on noussut jälleen otsikoihin Yhdysvalloissa, sillä se jatkaa edelleen toimintaansa poikkeuksellisen epäterveellisestä ruoastaan huolimatta. Las Vegasissa sijaitseva The Heart Attack Grill on ryhtynyt pukemaan asiakkaansa sairaalan potilaiksi ja tarjoilijat hoitajan asuun.

Lisäksi viini toimitetaan veripussina ja annoksensa syöneet asiakkaat kärrätään ulos kahden istuttavissa pyörätuoleissa. Ellei asiakas syö annostaan loppuun, antavat hoitajat selkäsaunan iskemällä takapuolta mailalla kolme kertaa. Asiakkaat menehtyivät vuosina 2011 ja 2012, mutta siitä huolimatta ravintola on jatkanut toimintaansa. Ravintolan sloganeja ovat teemaan sopivasti muun muuassa ”Maku, jonka puolesta voisi kuolla” ja ”Tämä paikka tulee tappamaan sinut”.