Nainen söi 5 000 kilokalorin hampurilaisen – sai sydänkohtauksen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen The Heart Attack -ravintolaketju tunnetaan rasvaisista hampurilaisaterioistaan, jotka voivat sisältää jopa 8.000 kilokaloria. Kaloripommisen ruokapaikan edustalle on yleensä parkkeerattu ambulanssi, sillä kyseisessä ravintolassa ruokaileminen voi aiheuttaa sairauskohtauksia.

Nyt erään nelikymppisen naisen uutisoitiin saaneen sydänkohtauksen juuri The Heart Attack -ravintolassa Las Vegasissa. Nainen oli syönyt 5.000 kilokaloria sisältävää Double Bypass -hampurilaisateriaa, polttanut tupakkaa ja juonut margaritoja. Epäterveellinen yhdistelmä koituikin naisen kohtaloksi.

Roskaruokaa syönyt nainen nimittäin kiidätettiin sairaalaan, kun hän menetti tajuntansa ravintolan lattialle kesken ruokailun. Ravintolan omistajan Jon Basson mukaan naisen nauttimassa hampurilaisateriassa on muun muuassa kaksi pihviä, useita juustoviipaleita, pekonisiivuja ja erikoiskastiketta. Jon Basso ei ole ihmeissään siitä, että kyseinen nainen sai sairaskohtauksen.

– Jos kohtelee kehoaan päivittäin noin epäterveellisesti, niin joku päivä keho pistää vastaan. Ravintolamme on epäterveellisesti elävien ihmisten mekka, Jon Basso kertoi The Fw -sivustolle.

Tapaus ei ole ainutkertainen, sillä aiemmin tänä vuonna erään miehen uutisoitiin saaneen sydänkohtauksen kyseisessä ravintolassa. Miehen tiedettiin syöneen ennen kohtausta hampurilaisateriaa, joka sisältää peräti 6.000 kilokaloria. Ravintolan sloganeja ovat muun muuassa “Maku, jonka puolesta voisi kuolla” ja “Tämä paikka tulee tappamaan sinut”.