Kimi Räikkönen pelasti itkevän pikkupojan päivän – vahva ehdokas Vuoden urheiluhetkeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme toukokuussa kuinka Formula 1 -osakilpailussa tapahtuneesta Kimi Räikkösen keskeytyksestä lohduttomaan itkuun purskahtanut Thomas-pikkupoika kutsuttiin Ferrarin varikolle ja edustustiloihin, joissa hän sai tavata suuresti fanittamansa Kimi Räikkösen henkilökohtaisesti.

Kimi ja Ferrari kutsuivat pikkupojan vanhempineen varikkovierailulle Ferrarin niin sanottuun motor homeen, jossa yleensä kestitään nimekkäitä kutsuvieraita. Räikkösen kilpailu jäi pojalta tällä kertaa näkemättä, mutta hän sai tilalle kokemuksen, jollaista aniharva pikkumies on koskaan saanut.

Nyt tapaus on saanut nimen ”Kyyneleet muuttuivat hymyksi” ja se on Laureus-gaalassa ehdolla Vuoden urheiluhetkeksi, ja tällä hetkellä Kimin fanitapaaminen johtaa yleisöäänestystä ylivoimaisesti. Se on nimittäin saanut tähän aamuun mennessä huimat 71,5 prosenttia annetuista äänistä. Varsinainen gaala järjestetään vasta helmikuussa.