Karate Kid tekee paluun – alkuperäiset päätähdet mukana!

Viihdeuutiset · Stara.fi

80-luvulla supersuosioon nousseet Karate Kid -elokuvat nostivat tuolloin tähdeksi myös monia elokuvasarjan tähtiä. Päätähti Ralph Macchion lisäksi tutuksi tuli myös pääpahis John Kreesen roolissa nähty Martin Cove. Nyt he palaavat yhteen vuosikymmenten jälkeen.

Daniel LaRusson roolia vuonna 1984 ensi-iltansa saaneessa Karate Kid -elokuvassa näytellyt Ralph Macchio ja Johnny Lawrence roolia näytellyt William Zabka kohtaavat toisensa YouTube Red -nettisarjassa. Sarjaa tehdään yhteensä 10 jakson verran.

Nyt Cobra Kain dojo avataan 30 vuoden jälkeen, kun Johnny Lawrence hakee uralleen uutta nousua. Silloin hän kohtaa myös nuoruutensa arkkivihollisen Daniel LaRusson.

Asiasta ensimmäisenä uutisoineen The Hollywood Reporterin mukaan käsikirjoituksen tekee Josh Heald yhdessä Jon Hurwitzin ja Hayden Schlossbergin kanssa, ja kolmikko toimii myös vastaavina tuottajina yhdessä Macchion ja Zabkan kanssa.