Poliisi etsii Emoji-elokuvanäytöksessä masturboinutta miestä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Vastikään ensi-iltansa saanut Emoji-elokuva on saanut tymäävän vastaanoton, mutta ainakin yksi katsoja vaikuttaa nauttineen näkemästään. Hänet yllätettiin tyydyttämässä itseään kesken elokuvan näytöksen yhdysvaltalaisessa teatterissa.

Emoji-elokuvaa New Jerseyssä sijaitsevassa Xscape-teatterissa lastensa kanssa katsomassa ollut nainen tyrmistyi huomatessaan, mitä samassa salissa istunut 20-30 -vuotias mies puuhaili. Mies istui käsi syvällä housuissaan, niiden nappi ja vetoketju auki.

Nainen ilmoitti asiasta elokuvateatterin henkilökunnalle, ja masturboida poistettiin näytöksestä. WPIX-TV -uutissivuston mukaan paikalliset poliisit ovat sittemmin kertoneet etsivänsä miestä. Emoji-elokuvan tähti, näyttelijä T.J. Miller reagoi myöhemmin uutiseen Twitterissä omalla tyylillään.

– Elokuva on niin hyvä. Se vain on, Miller kirjoitti.